Optimale Online Customer Experience

Succesvolle websites bieden een snelle en probleemloze ervaring van oriĆ«ntatie tot betaling. Pageload heeft alles in huis om dat samen met u te realiseren! 

Onze diensten in het kort

Pageload biedt Web Performance en Customer Experience Optimalisatie diensten voor alle e-commerce bedrijven en andere organisaties die online actief zijn.

Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en effectief ondersteunen om de klantervaring op websites op een hoger plan te brengen.

Wij bieden onze dienstverlening aan in de vorm van complete projecten of eenmalige maatwerk trajecten. Lees hieronder meer! 

Web Performance Optimalisatie

Pageload biedt inzicht in de performance van websites bijvoorbeeld door middel van het uitvoeren van load- en performance testen en het implementeren van monitoring oplossingen. Op basis van dit inzicht geven onze performance consultant optimalisatie adviezen en helpen om deze te implementeren, zodat het optimale resultaat uit uw website omgeving wordt gehaald.

Wij werken met alle bekende monitoring software oplossingen en zijn partner van www.newrelic.com en www.soasta.com.

Wij bieden onze web performance optimalisatie diensten aan als eenmalig pakket (Peformance start) of in abonnementsvorm (Performance plus). 

Customer Experience Optimalisatie

Met onze Customer Experience consultancy bieden wij inzicht in wat al uw klanten echt ervaren op uw website. De basis van onze dienstverlening is de succesvolle Customer Experience oplossing van IBM, Tealeaf. (www.tealeaf.com) Tealeaf biedt de mogelijkheid om alle interacties van de bezoeker van uw website te registeren. U komt eindelijk te weten waarom bezoekers hun bestelling niet afmaken, wat de (technische) problemen zijn die een klant ervaart. Alsof u met een camera over de schouder van uw bezoekers meekijkt. En dat is ook zo. Tealeaf biedt onder meer een replay mogelijkheid, waardoor u ziet wat de bezoeker echt heeft gezien er ervaren. Natuurlijk biedt Tealeaf eindeloze mogelijkheden om op basis van deze data analyses uit te voeren, te rapporteren en alerts in te stellen. Eindelijk kent u het waarom achter de cijfers die uit uw digital analytics tool komen.

De resultaten van het managen van uw Customer Experience met behulp van IBM Tealeaf zijn indrukwekkend:

  • 3,5 % conversie verhoging
  • 0,5% hogere order waarde
  • 1% hogere klantretentie
  • 80% snellere IT probleemoplossingstijd
Wij bieden onze Customer Experience Consultancy met IBM Tealeaf aan met implementatie- en consultancy services. 

Referenties

De experts binnen Pageload zijn onder andere eerder ingezet bij: