PageLoad Performance Plus

Abonnement op een altijd snelle website

Specificaties

Performance en Load testen 2
Aantal klikpaden 5
Max pageviews 100000
Planning ja
Analyse en rapportage ja
Re-test 2
Analyse en rapportage ja
Monitoring & Alerting ja
Testperiode ja
Aantal servers 2
24 / 7 * 365 monitoring ja
24 /7 * 365 alerting ja
Consultancy ja
Begeleiding rondom de Performance en Load test 4
Extra Consultancy optioneel
Support en ondersteuning ja
Pre-test support ja
Service Level Agreement ja
Branch benchmark ja
Accountmanagement ja
Scherpe prijs ja
Looptijd 12 maanden

Jaarabonnement voor optimale website prestaties

Pageload Performance Plus is hét abonnement op Website Performance Optimalisatie, waarmee je alle hulp in huis hebt om een jaar lang de beste resultaten uit jouw mobiele en desktop website te halen.

Geen enkele kans binnen jouw bedrijf wordt onbenut gelaten om de website snelheid continu te verbeteren.

We leveren niet alleen alle diensten om de laadsnelheid van jouw mobiele of desktop webapplicatie iedere keer weer sneller te maken, waardoor jij je conversie kunt verhogen, maar vergelijken iedere maand jouw prestaties met je online concurrenten en benchmarks binnen de branche.

Maandelijks bespreken we je resultaten van je website en informeren je over de verbeterpunten die wij voor jou vinden en helpen je direct bij de uitvoering van deze punten.

De afspraken en SLA’s die jij met je verschillende IT-leveranciers hebt gemaakt worden in het PageLoad Performance Plus abonnement óók voor je in de gaten gehouden.

Kortom: een jaar lang geen zorgen voor een snellere website!

Is dit niet jouw abonnement, maar wil je wel de complete zorg voor een altijd snelle website?

PageLoad is de performance en database APM + IM consultant voor grote bedrijven met een eigen ICT afdeling. In samenspraak met de wensen van de klant wordt de juiste ICT performance behoefte vastgesteld en een abonnement samengesteld.

Geen abonnement?

PageLoad is ook jouw ICT keten en database expert op het gebied van:

Troubleshooting.
Directe hulp van performance expert voor het snel inzichtelijk maken én structureel oplossen van ict applicatie issues omtrent onvoldoende of slechte beschikbaarheid van mobiele of desktop website.

Agile Tuning.
ICT software en applicatie performance problemen identificeren en verbeteren door PageLoad SCRUM expert consultant in de ontwikkelfase zodat je zeker bent van een snelle en succesvolle live gang.

Monitoring.
Het real time e-commerce apm monitoring platform is in staat om 24/7 de real user experience, beschikbaarheid en prestaties van de mobiele en desktop webapplicatie te meten en een relatie te leggen tussen marketing acties, website traffic, website prestaties en financiële transacties (conversie). De websitebezoeker volgen tijdens zijn customer journey en de kansen vegroten om de conversie te verhogen en op SEO en SEA kosten te besparen.

Validation
is om prestatieverschillen tussen een bestaande en een nieuwe of gewijzigde applicatie te meten voordat deze live gaat en inzicht te geven in de performance verschillen. Natuurlijk levert een Pageload Performance consultant een duidelijk rapport en expertise en hulp om verbeteringen aan te brengen. 

Wilt u meer weten Bel 035-3690307

Wilt u meer informatie?

Laat ons u terugbellen.

Vul uw naam in Vul uw telefoonnummer in