Pageload Performance Start

De eerste stap naar een snelle website

Specificaties

Performance en Load testen 1
Aantal klikpaden 5
Max pageviews 100000
Planning nvt
Analyse en rapportage ja
Re-test 1
Analyse en rapportage ja
Monitoring & Alerting ja
Testperiode ja
Aantal servers 2
24 / 7 * 365 monitoring nvt
24 /7 * 365 alerting nvt
Consultancy ja
Begeleiding rondom de Performance en Load test 2
Extra Consultancy optioneel
Support en ondersteuning ja
Pre-test support ja
Service Level Agreement nee
Branch benchmark ja
Accountmanagement nvt
Scherpe prijs ja
Looptijd nvt

Verbeter snel uw website prestaties

Pageload Performance Start is een eerste stap in Website Performance Optimalisatie. Wij bieden je met een eenmalige grondige end-to end user experience ketentest van front-end tot de servers van je mobiele en desktop webapplicatie, snel inzicht in de huidige prestaties van je website.

Na dit traject weet je exact waar je staat, ook ten opzichte van de concurrentie en de benchmarks binnen de branche. Maar belangrijker nog; wij brengen alle verbeterpunten, waarmee we de laadsnelheid van je website kunnen verbeteren zodat je website nog beter kan presteren en je de conversie kunt verhogen in kaart. Onze Performance Engineer (expert / consultant) helpt je direct en actief bij het uitvoeren van de verbeterpunten en quick wins samen met je IT leveranciers en ICT collega's en slaan op die manier de brug tussen de business en IT.

Met een snelle website met een optimale user experience kun je niet alleen direct je conversie verhogen, maar ook de vindbaarheid in Google verbeteren.Omdat Google al sinds 2010 je website beoordeeld op snelheid (laadtijden) betekent een snellere website automatisch kosten besparen op SEO en SEA (Adwords).

Pageload Peformance Start is een uitstekende eerste stap in WPO, maar WPO vergt continu aandacht. Daarom bieden wij met Pageload Performance Plus deze dienstverlening ook in een jaarabonnement.

Welke processen maken zoal deel uit van dit traject? (ook op basis van losse consultancy verkrijgbaar; informeer)

Testen. Laadtijden mobile en desktop website verbeteren en directe hulp door expert op het gebied van APM load testing, stress testen, performance test, endurance testing, load balancing server,
Verbeteren laadsnelheid.O.a full page caching, e-commerce platform o.a. Magento verbeteren en versnellen en probleem oplossen.
Database consultant. DBA database consultant voor o.a. MySQL, MariaDB, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, NoSQL, Sybase en Oracle. Database expertise is voor o.a. quickscan, beveiligingsscan, tuning, migratie, upgrade, beheer, managed services of eendagstuning. Cloud-tooling. De snelheid van de website te verbeteren met cloudtooling en monitoring van Apache Jmeter, NewRelic, Gomez, Soasta. Ook voor training, hulp bij installeren, beheer & alerting en rapportage heeft PageLoad een expert. 

WILT U MEER WETEN? BEL 035 3690307

Wilt u meer informatie?

Laat ons u terugbellen.

Vul uw naam in Vul uw telefoonnummer in