Vul uw emailadres in

Nieuwsoverzicht

Een overzicht van onze laatste artikelen

Pageload kiest voor New Relic

Pageload werkt in haar dienstverlening met New Relic. New Relic biedt hoogwaardige Application Performance Management en Monitoring oplossingen die bijdragen aan high-performing applicaties met optimale gebruikers ervaring en betere resultaten.

Pageload BV, de websiteperformance optimalisatie specialist uit Naarden, biedt een breed portfolio aan diensten en oplossingen gericht op het realiseren van een optimale performance van web applicaties, in termen van laadtijd, beschikbaarheid en stabiliteit. Pageload doet dat voor zowel e-commerce ondernemingen als voor andere organisaties, die een optimale online beleving aan de bezoekers van hun website willen bieden.

De dienstverlening van Pageload bestaan onder andere uit performance- en loadtesting, web optimalisatie consultancy als uit advies en implementatie van monitoring software.

Als partner van New Relic zet Pageload de software oplossingen van New Relic in bij haar dienstverlening. Het platform van New Relic helpt op een unieke manier bij het verzamelen en tonen van grote hoeveelheden real-tme data uit de IT omgeving van organisatie. Op basis van die data kunnen snel kritische beslissingen worden genomen over de software, over klanten en over de bedrijfsvoering.

Pageload beschikt over uitgebreide kennis en ervaring van de producten van New Relic en biedt de mogelijkheid om te ondersteunen bij de aanschaf, implementatie, gebruik en analyse van de New Relic producten.

“New Relic biedt ons zeer kwalitatief hoogstaande oplossingen waarmee wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn bij het optimaliseren en bewaken van hun IT performance” aldus Gerard Zuidweg, directeur van Pageload. “Pageload is dus het juiste adres voor bedrijven die overwegen New Relic in te zetten”.